Szerkesztőket keres az nyiregyhaza.ihirek.hu – Nyíregyházai Hírek

Mindig is szerettél volna Nyíregyházáért és a város lakóiért tenni? Mindig is vágytál arra, hogy te legyél a közösség egy központi figurája? Szeretnél saját online újságot szerkeszteni a helyieknek? Szeretnél hatni a közösségre? Most itt a lehetőség!

A Nyíregyházai Hírek – nyiregyhaza.ihirek.hu – várja lelkes, a helyi közösség iránt elkötelezett, önmagát az online újságírásban kipróbálni vágyó szerkesztőjét, illetve szerkesztőit.

Az ihirek.hu egy decentralizált hírportál, melynek minden aloldalát független szerkesztők adminisztrálják és szerkesztik, az újságírás alapvetéseit szem előtt tartva, helyi tudósítóként, és helyi társadalmi és kulturális központként funkcionálva.

Itt találod, hogy mi is ez, és miért érdemes csatlakoznod:

ihirek.hu ÁSZF>>

Ha csatlakozol, mindenben segítünk, és pénzt is kereshetsz!

Ha elolvastad az ÁSZF-et, olvasd el még a Gyakran Ismételt Kérdéseinket is: 1. rész2. rész

Ha úgy döntöttél, hogy csatlakozol, itt tudsz regisztrálni. Regisztráció szerkesztőnek>>

Ha pont a nyiregyhaza.ihirek.hu oldal nem releváns számodra, de más település aloldalának adminisztrációja érdekelne, akkor a regisztrációnál add meg azt!

About Ihirek

Az ihirek.hu egy főként helyi eseményekre, és helyi vonatkozású hírekre és publicisztikákra specializálódott online felület, melyet többségükben önkéntes helyi tudósítók, újságírók és lelkes helyi lakosok szerkesztenek.

View all posts by Ihirek →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük