Anyák napja egy nyíregyházi családnál

Anyák napja egy nyíregyházi családnál

Ritka betegségek világnapja, Valentin nap, Méhek napja, Föld órája, stb. A sok világnap között biztosan akad néhány számunkra is ismerős ünnep, de összességében az ember már elveszik a sok jeles nap között, ami közül nem is mindegyik érint közvetlenül.

Az év 365 napjában van azonban néhány mindannyiunk számára fontos ünnep, ilyen például az Anyák napja, amikor a legtöbben egy csokor orgonával ajándékozzák meg édesanyjukat, a legkisebbek pedig egy-egy szép rajzzal, énekkel köszöntik saját családjuk anyukáit: az édesanyát, a nagymamát és a dédnagymamát.

Az alábbi pillanatképek Nyíregyházán készültek, a Pápai családhoz hasonlóan vasárnap sok millió édesanya kapott anyák napi köszöntést, a jelenlegi eső akár az ő örömkönnyeiket is szimbolizálhatná, hiszen mint tudjuk, “májusi eső aranyat ér”!

Anyák napja egy nyíregyházi családnál
Nyíregyháza, 2019. május 5.
Gyerekek köszöntik dédnagymamájukat anyák napja alkalmából a Pápai család nyíregyházi otthonában 2019. május 5-én.
MTI/Balázs Attila

Borítón: Gyerekek köszöntik édesanyjukat reggel anyák napja alkalmából a Pápai család nyíregyházi otthonában 2019. május 5-én.

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük